Zamieszczone przez ruwado
[O1] Zamknięcie drzwi z kluczyka
Zwiń
X
-
[O1] Zamknięcie drzwi z kluczyka
Witam. Mam mały problem z moja Octavia. Zakupiłem ją tydzień temu i wczoraj odkryłem dziwny przypadek. Kluczyk w stacyjce działa bez problemów ale po włożeniu go do zamka w drzwiach/bagażniku nie daje sie przekręcić. Zapuściłem je płyen wd ale nic to nie dało. Kluczyk wchodzi na około 1/3 długości i tyle. Co robić?
-
-
Witam.
Tak jak napisał powyżej Angel, choć może nie zdać to egzaminu jeżeli ostatnio zamek był otwierany kluczem bardzo dawno temu.
Nie piszesz nic o zamkach w drzwiach , więc domyślam się iż masz centralny zamek ale nawet wtedy raz na jakiś czas należy użyć klucza aby nie było takich niespodzianek.
W najgorszym przypadku wizyta u "klucznika" i wymiana wkładki (pod klucz który posiadasz) we Wrocławiu taka operacja u "klucznika" przy ul.Kurkowej kosztuje 70 zł.
Oczywiście nie sugeruję przyjazdu piszę o tym abyś miał orientację cenową .
Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
malysz01, Jeśli dojdzie do wymiany zamków. To możesz zamowic wkladke do numeru vin w ASO.
PS: Wlatuj na spota w Rzeszowie to coś pomożemy.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Moze kluczyk nie od tego zamka.Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemanmalysz01, Jeśli dojdzie do wymiany zamków. To możesz zamowic wkladke do numeru vin w ASO.
PS: Wlatuj na spota w Rzeszowie to coś pomożemyzibi
Komentarz
-
-
zbigzydecki, Bzdura :!: Ja za wkładkę do tylnej klapy płaciłem 68 zł A po co ci klucze. Wkładkę zamawiasz pod twój klucz. Czyli 3 wkładki max 250 zł.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zdemnotuj wklade i idz znia do punktu gdzie dorabiaja klucze.
Nawet jezeli wkladka nie jest od tego klucza to mozna ja przerobic pod dany klucz.Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemanzbigzydecki, Bzdura :!: Ja za wkładkę do tylnej klapy płaciłem 68 zł A po co ci klucze. Wkładkę zamawiasz pod twój klucz. Czyli 3 wkładki max 250 złzibi
Komentarz
-
Komentarz